Nieuws

FibreMax Drachten

DRACHTEN - FibreMax uit Joure, producent van kunststof kabels, gaat een nieuw pand bouwen in Drachten. Deze nieuwbouw is in vier jaar tijd de derde grote uitbreiding. Na twee keer bijbouwen op de Eekers staat het perceel in Joure vol.

Hofje Heerenveen

HEERENVEEN - Op donderdag 3 maart vond de officiële opening plaats van ’t Paviljoen in Heerenveen. Initiatiefnemer Tiny Oosterman en wethouder Jaap van Veen (Gemeente Heerenveen) mochten als eerste de sleutel in het slot steken van de gemeenschappelijke ruimte en ’t Paviljoen betreden.

Wetterhaghe - rietgedekte recreatievilla's in Heeg

HEEG - Op een ongekend mooie locatie in Heeg komt Wetterhaghe. Een exclusief plan dat bestaat uit 18 rietgedekte recreatievilla's met tuin aan open vaarwater.

Jumbo Harlingen

HARLINGEN - De Jumbo aan Spoorstraat 1 in Harlingen krijgt een compleet nieuw uiterlijk.

Hofje Heerenveen

HEERENVEEN - Wonen met aandacht voor elkaar! In bouwteam hebben we een plan ontwikkeld van 8 grondgebonden appartementen en een gemeenschappelijke ruimte. De bouwvergunning is inmiddels aangevraagd en er zijn nog 4 woningen te koop.

HEERENVEEN - Mustafa Gumussu opent begin januari een drive-in opslagloods in het voormalige pand van de Gamma aan de Uhlweg in Heerenveen, waar later wasserij De Blinde inzat.