Nieuws

Wetterhaghe - rietgedekte recreatievilla's in Heeg

HEEG - Op een ongekend mooie locatie in Heeg komt Wetterhaghe. Een exclusief plan dat bestaat uit 18 rietgedekte recreatievilla's met tuin aan open vaarwater.

Jumbo Harlingen

HARLINGEN - De Jumbo aan Spoorstraat 1 in Harlingen krijgt een compleet nieuw uiterlijk.

Hofje Heerenveen

HEERENVEEN - Wonen met aandacht voor elkaar! In bouwteam hebben we een plan ontwikkeld van 8 grondgebonden appartementen en een gemeenschappelijke ruimte. De bouwvergunning is inmiddels aangevraagd en er zijn nog 4 woningen te koop.

HEERENVEEN - Mustafa Gumussu opent begin januari een drive-in opslagloods in het voormalige pand van de Gamma aan de Uhlweg in Heerenveen, waar later wasserij De Blinde inzat.

SINT ANNAPAROCHIE - In het centrum van Sint Annaparochie, op de oude Aldi-locatie, wordt door Grienbouw Projectontwikkeling een zeer fraai project met 15 nieuwbouw appartementen gerealiseerd.

HEERENVEEN - De stichting Julia Jan Wouters Hospice hoopt binnen anderhalf jaar naar het gebouw van de voormalige basisschool It Oerset aan de Van Helomalaan in Heerenveen te kunnen verhuizen. De huidige locatie aan de K.R. Poststraat is te klein.

SINT ANNAPAROCHIE - De leegstaande Aldi aan de Beuckelaerstraat in Sint Annaparochie maakt plaats voor een gebouw met vijftien appartementen.