De realisatie van het project “Residentie de Wielen” in Langweer is weer een stap dichterbij. Nadat de gunning van de bouw van het project "Residentie De Wielen" is gegeven aan Schutte bouw & ontwikkeling uit Zwolle.

Schutte bouw & ontwikkeling uit Zwolle heeft opdracht gekregen voor de bouw van Residentie De Wielen in Langweer op de voormalige locatie van Hotel de Wielen.

Het project bestaat uit 11 ruime en luxe appartementen en vijf penthouses, allemaal verschillend van grootte, van indeling en met een eigen karakter. Op de begane grond komt een grand café. Zoals het er nu naar uitziet, wordt in oktober 2017 gestart met de sloop van het oude vervallen Hotel de Wielen. Aansluitend begint de nieuwbouw.

Op vrijdag 14 juli is de eerste kopers informatiebijeenkomst gehouden bij 't Jagertje in Langweer. De eerste kopers hebben met elkaar kennis gemaakt. Schutte bouw en ontwikkeling heeft zich hier voorgesteld en de verdere procedure toegelicht. Janet Schonewille was aanwezig als kopersbegeleider namens Schutte. Janet legde uit hoe het verdere proces verloopt om te komen tot uw droomappartement. Ook de ontwikkelaar en makelaar gaven toelichting over de koopovereenkomsten en de verdere planning.