SINT ANNAPAROCHIE - In het centrum van Sint Annaparochie, op de oude Aldi-locatie, wordt door Grienbouw Projectontwikkeling een zeer fraai project met 15 nieuwbouw appartementen gerealiseerd.

Het nieuw te bouwen appartementencomplex, ontworpen door Sipma Architecten uit Heerenveen, bestaat uit 15 appartementen en 4 woonlagen. Het complex kent een fraaie vormgeving met mooie kleuraccenten en een gevarieerde bouwstijl.

Indeling
Op de begane grond komen 5 appartementen met terras, op de 1e verdieping eveneens 5 appartementen met balkon, op de 2e verdieping 3 appartementen, waarvan twee met een groot balkon en op de 3e verdieping komen 2 penthouses met balkon. De appartementen variëren in grootte van 68m2 tot 112m2! Ieder appartement beschikt minimaal over twee slaapkamers en de grotere beschikken over 3 slaapkamers. Alles in het teken van ultiem wooncomfort.

Bijzonderheden
De appartementen worden zeer duurzaam gebouwd met hoge isolatiewaarden. Vanwege de aanwezigheid van zonnepanelen en een warmtepomp per appartement zal het energieverbruik nihil zijn.

Bij ieder appartement behoort een berging. De appartementen op de verdiepingen zijn via de lift en galerij bereikbaar en bieden een fraai uitzicht over de omgeving.

 

Omgeving
Sint Annaparochie is een dorp met circa 5000 inwoners in de gemeente “De Waadhoeke”, in het noorden van Friesland. Het dorp ligt nabij de Waddenzee, ten noordoosten van Franeker en ten noordwesten van Leeuwarden. Sint Annaparochie heeft een centrumfunctie voor de omliggende dorpen en beschikt over meerdere winkelstraten met supermarkten, kledingzaken, drogisterijen en andere winkels in huishoudelijke en doe-het-zelfartikelen. Ook zijn er voldoende sport-, cultuur-, school- en gezondheidsvoorzieningen aanwezig. Kortom, een heerlijk dorp om te wonen en te genieten van weidse uitzichten, frisse en schone lucht en prachtige vergezichten over het wad.

De prijzen variëren van € 212.000,- tot 299.000,- Vrij op Naam (v.o.n.) en inclusief BTW.

Voor meer informatie kunt u kijken op Funda of informeren bij verkoopmakelaar Van der Schaaf en Schievink.

Overige nieuwsberichten