HARLINGEN - De Jumbo aan Spoorstraat 1 in Harlingen krijgt een compleet nieuw uiterlijk.

Klanten hebben hier straks nog meer keuze uit een gevarieerd assortiment, zoals ter plekke vers bereide pizza’s of sushi. De indeling van de Jumbo wordt ruimer en overzichtelijker, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden. Ook heeft de winkel een Pick Up Point. De Jumbo sloot op vrijdag 9 april tijdelijk haar deuren. Vanaf woensdag 28 april kunnen inwoners van Harlingen en omgeving weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo.

Ondernemer Olaf Hermus vertelt: “De nieuwe winkel wordt prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. De verbouwde supermarkt telt straks ruim 1.600 vierkante meter vloeroppervlakte.”

Nog meer vers
In de nieuwe winkel is er nog meer aandacht voor verse producten die in de winkel worden bereid. Zo is er bijvoorbeeld verse sushi verkrijgbaar en bereiden Jumbo medewerkers ter plekke pizza’s om thuis af te bakken. Bovendien halen klanten hun hart op bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Daarnaast kunnen klanten op de visafdeling zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba’s en wilde zalm.

Verder heeft de nieuwe winkel een zeer ruime bloemenafdeling, met een bloemist in het weekend. De flessenautomaat is voor in de winkel geplaatst en de gangpaden zijn breder gemaakt. Ook is de bier- en wijnafdeling fors uitgebreid en is er een slijterij aanwezig. Er is gekoeld bier en wijn verkrijgbaar in een speciale inloopkoelcel. De winkel zal over zelfscanners beschikken waarmee klanten hun boodschappen zelf kunnen scannen. Bij de zelfscankassa kunnen zij in een handomdraai afrekenen bij een caissière. Ook zijn er self checkout kassa’s, waarbij klanten zelf hun boodschappen kunnen afrekenen.

Ondernemer Olaf Hermus kijkt trots uit naar de heropening van zijn winkel: “Onze medewerkers spelen een onmisbare rol. Dankzij hun enthousiasme en inzet kunnen we optimale service bieden.”

Sipma Architecten is bij het volledige ontwerp- en bouwproces als architect betrokken geweest bij deze uitbreiding.

Bron: Harlingenbloeit.nl

Overige nieuwsberichten