HEERENVEEN - Op donderdag 3 maart vond de officiële opening plaats van ’t Paviljoen in Heerenveen. Initiatiefnemer Tiny Oosterman en wethouder Jaap van Veen (Gemeente Heerenveen) mochten als eerste de sleutel in het slot steken van de gemeenschappelijke ruimte en ’t Paviljoen betreden.

Op 3 en 4 maart zijn de 8 ruime appartementen opgeleverd. Elk van de appartementen heeft een oppervlakte van 79,5 tot 83 m², is rolstoeltoegankelijk en heeft een fietsenberging. ’t Paviljoen heeft een gemeenschappelijke ruimte en een gezamenlijke binnentuin. Daarnaast beschikt elk appartement over een ruim terras.

Het duurzame wooninitiatief, dat verbinding tussen de bewoners als doel heeft met behoud van privacy, is het eerste project van Stichting Hofjeheerenveen. Initiatiefnemers van deze stichting zijn: Tiny Oosterman en Theo Horsten. Zij wilden graag een kleinschalig woonplan, waar mensen met aandacht voor elkaar kunnen wonen. Meer informatie over de stichting vindt u op de website: https://www.hofjeheerenveen.nl/.

Sipma Architecten kijkt terug op een plezierige en succesvolle samenwerking met de initiatiefnemers Tiny en Theo, Gurbe van der Schaaf Bouwmanagment, Bouwbedrijf Buiteveld en Hoekstra Installaties.

Overige nieuwsberichten